Combinarea tuturor camerelor într-un singur spațiu este o soluție bună în ceea ce privește economisirea spațiului.
Amenajare originală
În garsoniere, amenajarea este întotdeauna inspirată. Casele noi sunt acum ridicate cu tavane înalte. Prin urmare, oamenii își fac adesea un loc de dormit sub tavan. O cameră comună, combinată cu camera de zi, necesită cu siguranță o zonare. O nișă în tavan este o soluție ideală. În loc de scări, se fac trepte, iar în ele, de asemenea, nișe pentru noptiere.
Un pat sub tavan economisește în mod semnificativ spațiu într-un apartament mic
Scările ar trebui să fie fiabile și confortabile
Sub pat puteți organiza o cameră de studiu
Vedeți și Steampunk în interior: istorie, caracteristici, fotografii
Bucătărie în hol
Într-o garsonieră, nu este necesar să aveți o cameră separată pentru bucătărie. Este suficient să instalați toate aparatele necesare împotriva unui perete. Masa de luat masa este selectată pliabilă. De exemplu, care se ascunde într-o masă de cafea. Pentru a nu interfera cu somnul atunci când gătiți, se face un loc de dormit într-o nișă chiar în spatele bucătăriei. În plus, este închisă cu uși glisante. Nu uitați să aveți grijă de iluminat.
Mai jos sunt fotografii ale unei astfel de opțiuni interesante.
Bucătăria este plasată în dulapuri încorporate, întinse de-a lungul unui perete
Dimensiunea zonei de dormit este mică, așa că, în loc de un pat în nișă, se face un podium, pe care se pune o saltea.
Principalul accent decorativ al interiorului este reprezentat de bile de bronz, care împart vizual camera în zone funcționale.
Baie cu o cabină de duș
Vezi și Culoarea Bordeaux în interior: combinație cu alte nuanțe
Perete imaginar
O altă variantă originală de decorare interioară a apartamentului. Zonarea studioului se face prin pereți imaginari. De exemplu, bucătăria și camera de zi sunt delimitate de o construcție din lemn. Un tejghea de bar este, de asemenea, ideal pentru o astfel de soluție. Fotografia prezintă exemple de designuri interesante de studio.
O partiție simbolică realizată din profile cromate separă zona de bucătărie de locul de muncă
Cadrul negru mat al peretelui despărțitor este realizat în spiritul interiorului general al camerei
Contor de bar ca separator de spațiu
Perete despărțitoare joasă pe jumătate în apartament, al cărui interior este creat dintr-un amestec de minimalism scandinav și loft industrial.
Fereastră în interiorul apartamentului
Vezi și Culoarea roșie: combinații avantajoase în interior
Dulap «cubic»
Problema zonării apartamentului este capabilă să rezolve problema zonării dulapului în formă de cub. Partea deschisă a cubului, care merge spre exterior, este făcută pentru cărți, obiecte decorative, precum și pentru haine. La etaj este organizat spațiul de dormit. Iar în interiorul cubului există un loc pentru un studiu personal, unde este foarte convenabil să se ocupe de proiecte pe termen lung. Nimeni nu vă va deranja aici.
Scările spre mezanin cu un pat pot fi făcute direct de-a lungul rafturilor de cărți
O altă variantă de modul cubic, cu o bucătărie pe o parte și cu rafturi și un televizor pe cealaltă parte.
Și în interiorul cubului se află o baie
Vezi și Combinații de culori în designul interior
Podium
Organizarea unui podium este o metodă excelentă de delimitare a spațiului. Locul de sub podium este folosit pentru dulapuri pentru lenjerie de pat și haine. De asemenea, un pat extensibil se poate potrivi perfect aici.
Podiu cu pat extensibil și sertare practice în treptele scării
Unitate de mobilier multifuncțională formată dintr-o zonă de dormit, birou și sistem de depozitare
Un podium înalt cu unități extensibile spațioase
Luați în considerare varianta cu organizarea unei platforme de tranziție lângă perete, pe al doilea nivel. Un dulap cu rafturi pentru depozitarea hainelor este neapărat amenajat sub platformă. De-a lungul peretelui celui de-al doilea nivel vor arăta foarte bine rafturile deschise. Pe ele puneți diverse elemente decorative de decorare a camerei. Uitați-vă la o selecție de fotografii colectate special pentru dvs.
Zonarea verticală a unei camere cu un tavan înalt — camera este împărțită în două niveluri de 2 și 1,5 metri
Vedeți și Principiile de bază ale designului unui apartament cu 3 camere
Trei în unul
Mobilier compact și multifuncțional — exact ceea ce aveți nevoie pentru o garsonieră. Un colț al camerei este utilizat la maximum. Un loc de dormit este asamblat din plăci OSB. Acesta este amplasat la peretele cu fereastră. La căpătâiul patului, se asamblează o partiție oarbă din aceleași plăci. Patul propriu-zis este amplasat pe podium. Chiar în spatele partiției se află un birou cu rafturi deschise pentru depozitarea cărților și a altor ustensile. Partea deschisă a patului este echipată cu o canapea confortabilă dedesubt, sub care spațiul rămas este organizat pentru dulapuri. Peretele, care se află chiar lângă pat, poate fi, de asemenea, transformat în spațiu pentru dulapuri.
Complex multifuncțional, asamblat din module mici individuale
În locul unui birou, puteți face un colț de bucătărie. Rafturile deschise vor fi ideale pentru depozitarea sticlelor de vin. Nișele din pereți vor servi drept loc pentru a instala un cuptor cu microunde, un cuptor, precum și un frigider mini-bar.
O soluție interesantă va fi un pat pliabil, care oferă un loc confortabil pentru a dormi noaptea
Și în timpul zilei, permițându-vă să economisiți spațiu.
Vedeți, de asemenea, Designul unui apartament cu un dormitor de 50 mp. m.
Sticlă
Pereții despărțitori din sticlă vor face față perfect zonării și, în același timp, vor lăsa efectul unui apartament studio deschis. Designul original al acestei soluții extraordinare este prezentat în fotografii. Este posibil chiar să echipați partițiile cu uși. Se vor transforma camere separate într-o cameră comună. Dacă aveți posibilitatea de a dota apartamentul cu ferestre mari și largi, este un mare plus. Împreună cu zonele vitrate interne, razele naturale ale soarelui vor aduce un sentiment de curățenie și prospețime în designul apartamentului.
Zonarea unui apartament studio cu un perete despărțitor din sticlă
Problema transparenței peretelui de sticlă este ușor de rezolvat cu ajutorul perdelelor
Data publicării: 12-22-2023
Actualizare data: 12-22-2023