Materiale naturale — lemn, gresie, textile.
Culorile naturale ale lemnului se combină perfect cu planurile albe ale pereților, tavanelor și sistemului de depozitare.
Contrastul de texturi — luciul rece al fațadelor și șorțului și asprimea caldă a detaliilor din lemn — creează o senzație de curățenie și de confort în același timp.
Patul larg și confortabil a fost separat de canapeaua din zona de living prin sticlă — aceasta va oferi lumină în timpul zilei, iar o perdea închisă va oferi un sentiment de siguranță pe timp de noapte.
La crearea designului unui apartament cu o cameră de 33 de metri pătrați. m. trebuie să recurgă la soluții non-triviale.
Conținut
Design interior: totul este planificat
Pentru a obține un design de vis, trebuie să planificați totul cu atenție și să creați un proiect de design. Pentru început, creăm un plan în care specificăm etapele de lucru, obiectivele și bugetul evenimentului. Apoi se stabilește stilul și se face un proiect de design. În acest lucru va ajuta un maestru cu experiență. Dar începutul poate fi pus pe cont propriu. Haideți să începem!
Spațiul a fost unit prin demolarea pereților despărțitori. În acest fel, a fost posibil să se creeze un sentiment de volum mare.
Locul de dormit, pentru a-l face confortabil, trebuie să fie separat de restul camerei.
Pentru ca lumina să nu interfereze cu odihna, acestea pot fi închise cu perdele groase.
Etapa de lucru | Obiectiv | Rezultat |
Familiarizare | Familiarizați-vă cu dispunerea camerei, cu amplasarea utilităților și cu starea spațiului de locuit. | Se obțin informații complete pentru acțiunile ulterioare |
Pregătitoare | Alegeți un design, achiziționați materialele necesare | Se aleg stilul, schema de culori, materialele pentru decorare; se achiziționează toate detaliile necesare. |
Întocmirea unui proiect de design | Întocmiți un proiect de design cu ajutorul unui meșter cu experiență. | Proiectul este elaborat ținând cont de preferințele de gust, de înălțimea pereților, de dimensiunile camerei și de bugetul disponibil. |
Decorațiuni plate | Efectuați echiparea completă a camerei | Zonarea apartamentului, se efectuează toate lucrările de finisare, se instalează mobilierul. |
Finalizarea | Adăugați ultimele retușuri pentru a finaliza designul | Toate micile detalii și elementele decorative au fost încorporate; camera a fost aranjată. |
This is approximately how the work plan for the future design of a one-room apartment in 33 sq. There may be some changes. However, the scheme of work remains unchanged.
See also White skirting board in the interior: photos, tips
A few tricks how to maximize space
The main problem in the arrangement of the interior of small-sized apartments — the struggle for space. Our task is to make a beautiful and modern design while not forgetting about functionality and comfort. In the matter of the struggle for space pay attention to the tricks that will help you maximize the use of every square meter, and beautifully arrange it.
A cold range of colors helps to visually increase space, so the main for the interior was gray.
The main color complements turquoise with the addition of gray tones, and black color has become an accent color, and helps to highlight individual items.
The interior turns out to be graphic and clear, it has its own character and laconic expressiveness.
See also Chic interior — how should it be?
Furniture
Pentru un apartament cu o singură cameră, trebuie să alegeți mobilier multifuncțional. Așadar, o opțiune excelentă ar fi un pat la mansardă. La parterul unui astfel de sistem există o zonă de lucru, iar la etajul al doilea — un loc de dormit. De asemenea, este echipat cu un dulap și sertare suplimentare pentru lenjerie. Aceasta este cea mai favorabilă economie de spațiu. Singurul dezavantaj este prețul ridicat al designului.
Prin instalarea unui pat la mansardă, puteți obține economii semnificative în spațiul de locuit și puteți face interiorul mai interesant.
O astfel de soluție este potrivită în special pentru camerele cu tavane înalte.
Designerii au reușit să aranjeze o mică zonă de living, plasând-o lângă chicinetă.
În spatele partiției se ascunde nu numai un pat de dormit, ci și un design convenabil care înlocuiește masa de noptieră.
Dacă nu vă potriviți patu l-dormitor, să trecem la opțiuni mai simple. Canapea pliabilă — cel mai simplu și mai comun tip. De regulă, ele au un sertar suplimentar pentru depozitarea lenjeriei, care joacă, de asemenea, un rol important. În magazine există o mare selecție a acestor produse pentru fiecare gust, astfel încât această opțiune se va potrivi tuturor.
Dacă instalați un pat în cameră, alegeți modele cu rafturi, sertare sau o cutie suplimentară pentru depozitarea lenjeriei.
Este mai bine să montați televizorul pe peretele opus patului, pentru a nu aglomera camera cu mobilier inutil.
Lângă ferestre se află zonele care au nevoie de lumină naturală: zona de living și cea de bucătărie.
Apartamentul este dotat cu un număr mare de spații de depozitare, toate acestea fiind ascunse la vedere și nu interferează cu percepția interiorului.
Zona de locuit a apartamentului este împărțită în două zone diferite: cea pentru dormit este situată lângă spațiul de ferestre.
Setul de bucătărie este așezat într-o linie de-a lungul peretelui adiacent ferestrelor opuse, iar grupul de luat masa este plasat în centru.
Vedeți, de asemenea, laminat alb în interior: materiale, fotografii
Culoare și stil
Nu toate stilurile sunt potrivite pentru interiorul apartamentelor cu o cameră . Este mai bine să acordați preferință minimalismului și direcțiilor conexe. Urmând legile lor, veți putea economisi cât mai mult spațiu posibil, făcând în același timp un design modern și sofisticat.
Pentru amenajare folosiți materiale simple. Tavanul poate fi tapițat, vopsit, acoperit cu lemn, vopsit în alb. Nu folosiți construcții din gips-carton cu mai multe niveluri, acestea vor aglomera locul. Pereții sunt, de asemenea, mai bine să fie vopsiți sau acoperiți cu materiale simple.
Apartamentul cu o cameră de 33 de metri pătrați este realizat în stil scandinav.
Deoarece locuința este destul de mică, finisajul ar trebui să fie ușor.
Punctul cheie al întregului proiect este ergonomia.
În ceea ce privește culoarea, baza ar trebui să fie exclusiv tonuri deschise. Albul, bejul, bejul, lăptosul, rozul deschis, albastrul deschis și rozul deschis sunt perfecte pentru acoperirea pereților. Acestea vor fi un fundal excelent pentru evidențierea detaliilor contrastante întunecate și, în același timp, vor mări vizual zona.
Folosiți suprafețe lucioase. Tavanul întins, blatul de lucru din marmură, suprafețele oglindite ale mobilierului, tapetul lucios de pe pereți — toate acestea vor contribui la a face camera spațioasă, luminoasă și liberă.
O canapea tapițată mică și modernă, cu un sistem de pătuț ușor, a fost plasată într-o nișă specială.
Pentru zona de luat masa a alocat, de asemenea, un loc separat, fiecare centimetru din care a fost făcut cât mai funcțional posibil.
Dormitorul a fost transformat într-o cameră separată, ceea ce oferă posibilitatea de a se ascunde de zgomotul din jur și de a se relaxa de agitație.
Iată legile de bază pe care ar trebui să se bazeze, aranjând un apartament studio în 33 de metri pătrați. m. Amintiți-vă, principalul lucru — combinația de frumusețe și confort!
Data publicării: 12-22-2023
Actualizare data: 12-22-2023